Despre Noi

Suntem o destinație specială pentru cei care caută un refugiu liniștit și un timp de calitate pentru ei înșiși.

De la decorul nostru elegant și confortabil la muzica și iluminarea ambientală, totul a fost conceput cu grijă pentru a crea o atmosferă relaxantă și plăcută. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a-ți oferi o experiență de neuitat.

Fie că vrei să scapi de stresul zilnic, să-ți îmbunătățești sănătatea sau să-ți răsfeți simțurile, echipa noastra de terapeute aduse special din Bali te asteapta sa te convingi.

Explorează confortul salonului nostru!

După o sesiune de cumpărături, generatoare de disconfort muscular, cu toții ne-am dori să avem posibilitatea de a ne revitaliza corpul, deci un salon de masaj spa, într-un centru comercial ar reprezenta o mică oază de liniște și relaxare.

Te așteaptă să te convingi

Echipa noastră este atent selectată pentru a răspunde celor mai exigente așteptări, provine exclusiv din Indonezia și Bali și fiecare angajată deține diploma certificată de Ministerul Sănătății din țara de proveniență.

Terapeutele au experiență în domeniu și cunoștințe solide despre anatomia și fiziologia corpului uman. Ele pot identifica cu ușurință zonele tensionate ale corpului și aplică tehnici corecte de masaj pentru a le trata.

Urmărește-ne Online

Pentru a fi mereu la curent cu noutățile, te invităm să ne urmărești pe paginile noastre de social media. Astfel vei putea să fii mereu conectat cu noi și cu ceea ce noi facem.

Scroll to Top